Ilves Ringettekoulu

llves Ringettekoulu on tyttöjen oma luistelukoulu Tesoman jäähallissa. Ringettekouluun voi tulla mukaan koska tahansa! Voit kysyä ringettekoulusta tai ilmoittautua käyttäen tätä lomaketta.

Harjoitusaika: lauantaisin kello 12:45-13:45 (Tesoman jäähalli 2).

Ringettekouluun ovat tervetulleita kaikki luistelusta ja pelaamisesta kiinnostuneet 4 - 8 -vuotiaat tytöt. Myös 9-10v tytöt voivat tulla kokeilemaan. Ringettekoulussa opetellaan luistelun ja ringeten perustaitoja leikkien ja kisaillen. Ringettekoulussa pääsee tietysti myös kokeilemaan ringeten pelaamista.

Mitä varusteita tarvitaan?

Jäälle tarvitaan luistimet ja kypärä (mielellään suojaristikolla) sekä hyvät käsineet (esim. talvihanskat). Muu vaatetus sellainen, että pääsee hyvin liikkumaan ja luistellessa ei tule liian kuuma. Ringettekoululta saa lainaksi pelipaidan ja mailan. Muut varusteet, kuten polvisuojat, kaulasuoja, kyynärsuojat, pelihanskat, yms. ovat myös sallittuja ja suositellaan käyttöön perheen oman harkinnan mukaan.

Mitä maksaa?

Kaksi ensimmäistä kokeilukertaa ovat ilmaisia. Toimintamaksu on 70€/syksy ja 70€/kevät + lajiliiton LK2 Ice Card (15€). Lisäksi vakuutus (10€), jos ei ole omaa vakuutusta. 
Kausimaksuun sisältyy
- Ohjatut jääharjoitukset
- Ilves ringettemaila omaksi
- Ilves harjoituspaita lainaksi 
- Ringettelehden vuosikerta
- Pikkujoulut
- Ringettekouluturnaus
- Päättäjäiset, jossa kaikki palkitaan

Mitä ringettekoulun jälkeen?

Ringettekoulun jälkeen siirrytään seuraavalla kaudella pääasiassa Ilveksen G- tai F-juniorijoukkueisiin. Nuoremmat voivat halutessaan jatkaa myös ringettekoulussa toisen kauden. Ringettekoulusta voi siirtyä Ilveksen G- tai F- juniorijoukkueisiin kauden aikanakin, jos haluaa päästä pelaamaan ringetteä ja omaa riittävän luistelutaidon.