Ilves Ringettekoulu

llves Ringettekoulu on tyttöjen oma luistelukoulu Sentterissä Kaukajärvellä. Ringettekouluun voi tulla mukaan koska tahansa! Voit kysyä ringettekoulusta tai ilmoittautua käyttäen tätä lomaketta.

Harjoitusajat päivitetään aina Ringettekoulun kalenteriin.

Ringettekouluun ovat tervetulleita kaikki ringetestä kiinnostuneet 5 - 10 -vuotiaat tytöt. Ringettekoulussa opetellaan luistelun ja ringeten perustaitoja leikkien ja kisaillen. Ringettekoulussa pääsee tietysti myös kokeilemaan ringeten pelaamista.

Mitä varusteita tarvitaan?

Jäälle tarvitaan luistimet ja kypärä (mielellään suojaristikolla) sekä hyvät käsineet (esim. talvihanskat). Ringettekoululta saa lainaksi pelipaidan ja ringettemailan. Muut varusteet, kuten polvisuojat, kaulasuoja, kyynärsuojat, pelihanskat, yms. ovat myös sallittuja ja suositellaan käyttöön perheen oman harkinnan mukaan.

Mitä maksaa?

Kaksi ensimmäistä kokeilukertaa ovat ilmaisia. Toimintamaksu on 60€/syksy ja 60€/kevät + lajiliiton LK2 Ice Card (15€). Lisäksi vakuutus (10€), jos ei ole omaa vakuutusta. 
Kausimaksuun sisältyy
- Ohjatut jääharjoitukset
- Ilves harjoituspaita ja ringettemaila lainaksi
- Ringettelehden vuosikerta
- Pikkujoulut
- Ringettekouluturnaus
- Päättäjäiset, jossa kaikki palkitaan

Mitä ringettekoulun jälkeen?

Ringettekoulun jälkeen siirrytään seuraavalla kaudella pääasiassa Ilveksen GF- tai E-juniorijoukkueisiin. Nuoremmat voivat halutessaan jatkaa myös ringettekoulussa useammankin kauden. Ringettekoulusta voi siirtyä Ilveksen GF- tai E- juniorijoukkueisiin kauden aikanakin, jos haluaa päästä pelaamaan ringetteä.