Kausimaksu

Jokainen pelaaja saa kauden alussa oman joukkueen pankkitilinumeron, yksilöllisen viitenumeron sekä kausimaksujen aikataulun joukkueenjohtajalta tai joukkueen rahastonhoitajalta. Ice Card maksua lukuunottamatta kaikki kausimaksut maksetaan tälle oman joukkueen pankkitilille.

Ice Card

Jokainen pelaaja tai pelaajan huoltaja hankkii itse Ice Cardin (=ringeten kilpailulupa eli lisenssi). Ice Cardin osto ja laskun tulostus/talletus tapahtuu verkossa.

Hankkimalla Ice Cardin pelaaja rekisteröityy samalla seuran toimintaan. Mitään muuta rekisteröitymistä ei tarvita, kunhan Ice Card oston yhteydessä on seuran nimi valittu oikein eli ILVES. Jos seuran nimi on valittu väärin, niin pelaajalla ei ole edustusoikeutta Ilveksessä eikä hän voi osallistua sarjapeleihin.

Ice Cardin voi lunastaa joko vakuutuksellisena tai vakuutuksettomana. Vakuutuksettoman Ice Cardin ottajalla tulee olla oma, myös ringettetoiminnan kattava vakuutus. Vakuutuksetonta Ice Cardia lunastettaessa täytetään oman vakuutusyhtiön nimi ja vakuutusnumero niille varatuille paikoille.

Vakuutukselliset Ice Cardit sisältävät OP-Pohjolan myöntämän vakuutusturvan. Jos otat vakuutuksellisen Ice Cardin, niin valitse oston yhteydessä oikea Ice Cardin tyyppi pelaajan iän mukaan. G-, F-, E- ja D-ikäiset valitsevat pääasiassa DEFG Ice Cardin, C- ja B-ikäiset BC Ice Cardin ja naiset A Ice Cardin . Harraste-joukkueen pelaajat sekä Ladyt valitsevat H Ice Cardin. Ringettekoululaiset valitsevat LK2 Ice Cardin.

Oston jälkeen laskun voi maksaa omassa verkkopankissa.

Siirry tästä Ice Cardin ostoon: https://ringette.lisenssikauppa.fi/shop/

Lisätietoa Ice Cardista löytyy Ringetteliiton nettisivuilta: http://ringette.skrl.fi/fi/Ice+card.html