Kausimaksu

Kausimaksu koostuu toimintamaksusta ja joukkueen pelaajamaksusta.

Joukkueenjohtaja tai ringettekoulun rehtori antavat ohjeet siitä, miten rekisteröityminen ja toimintamaksun maksaminen tapahtuu. 

Sisaralennukseen on oikeutettu, mikäli Ilveksen ringettejoukkueissa harjoittelee kaksi tai useampi saman perheen sisarusta. Sisaralennus on 50% toimintamaksusta. Alennus myönnetään toisesta sisaruksesta alkaen. Sisaruksista se, jolla on korkein kausimaksu, maksaa toimintamaksun kokonaan ja muut sisarukset 50%. Jos toimintamaksuna on pelkkä seuran jäsenmaksu, kuten D-ikäluokan ja sitä vanhemmilla maalivahdeilla, niin siitä ei saa sisaralennusta. Sisaralennus edellyttää, että sisarukset harrastavat koko kauden ja ovat suorittaneet velvollisuutensa seuraa kohtaan, eli heillä ei ole perittäviä maksuja aiemmiltakaan kausilta.

Joukkueen pelaajamaksujen maksamiseksi jokainen pelaaja saa kauden alussa oman joukkueen pankkitilinumeron, yksilöllisen viitenumeron sekä maksujen aikataulun joukkueenjohtajalta tai joukkueen rahastonhoitajalta.

Ice Card

Jokainen pelaaja tai pelaajan huoltaja hankkii itse Ice Cardin (=ringeten kilpailulupa eli lisenssi). Ice Cardin osto ja laskun tulostus/talletus tapahtuu verkossa.

Ice Card oston yhteydessä on tärkeää, että seuran nimi on valittu oikein eli ILVES. Jos seuran nimi on valittu väärin, niin pelaajalla ei ole edustusoikeutta Ilveksessä eikä hän voi osallistua toimintaan.

Ice Cardin voi lunastaa joko vakuutuksellisena tai vakuutuksettomana. Vakuutuksettoman Ice Cardin ottajalla tulee olla oma, myös ringettetoiminnan kattava vakuutus. Vakuutuksetonta Ice Cardia lunastettaessa täytetään oman vakuutusyhtiön nimi ja vakuutusnumero niille varatuille paikoille.

Vakuutukselliset Ice Cardit sisältävät OP-Pohjolan myöntämän vakuutusturvan. Jos otat vakuutuksellisen Ice Cardin, niin valitse oston yhteydessä oikea Ice Cardin tyyppi pelaajan iän mukaan. G-, F-, E- ja D-ikäiset valitsevat pääasiassa DEFG Ice Cardin, C- ja B-ikäiset BC Ice Cardin ja naiset A Ice Cardin . Harraste-joukkueen pelaajat sekä Ladyt valitsevat H Ice Cardin. Ringettekoululaiset valitsevat LK2 Ice Cardin.

Oston jälkeen laskun voi maksaa omassa verkkopankissa.

Siirry tästä Ice Cardin ostoon: https://ringette.lisenssikauppa.fi/shop/

Lisätietoa Ice Cardista löytyy Ringetteliiton nettisivuilta: http://ringette.skrl.fi/fi/Ice+card.html